Derfor skal du lægge kabalen online

Der er mange gode grunde til at det er en god ide at lægge en 7 kabale online på internettet.

Her har vi samlet nogle af de mange grunde. Hvis det kribler i fingrene for at få lov at lægge en 7 kabale med det samme, så kan du gå til forsiden hvor du hurtigt og enkelt kan komme i gang med at lægge en 7 kabale.

Du undgår fejl

Først og fremmest så kan du være helt sikker og vist om at man undgår at lave fejl hvis man vælger at lægge den online, og altså ikke bruger fysiske kort, som man skal lægge fysisk ned på et bord eller lignende.

Det smarte ved det er nemlig at computeren altid ved hvilke muligheder man har, og hvis man derfor forsøger at snyde eller at lave en helt uskyldig fejl, som man ikke har lagt mærke til, så stopper spillet automatisk en, før man overhovedet har mulighed for at begå den bommert.

Det er ikke for at sige at man altid laver fejl, hvis man sidder med et ægte spil kort. Men uanset hvor mange kabaler man igennem tidens løb har haft mulighed og haft fornøjelsen af at lægge, så er der ikke nogen tvivl om at der engang imellem, vil ske en lille fejl. Hvor stor indvirkning denne fejl har på resten af kabalen er uvis. Men ofte vil man opleve at denne lille fejl – uanset hvor lille den nu engang kan forkomme vil komme til at have så stor en effekt på resten af spillet at den til sidst ikke kan gå op.

Dette er altså utrolig ærgerligt og trist når det endelig sker, og det værste ved det er, at selvom man opdager fejlen en runde eller to efter den er sket, så kan det være svært at gå tilbage til det stadie man var på, da fejlen skete. Derfor kan det altså være en god ide at skrotte kortene for dernæst at lave kabalen her.

Du kan nå flere spil

En anden rigtig god grund til at man skal lægge den her er at man kan nå mange flere spil. Forstil dig, at hver gang du vil lægge en kabale så skal du først og fremmest have fundet kortene frem. Derefter skal du måske har ryddet af bordet, så der er plads til at kunne lægge kortene ned, og til sidst skal man så have brugt tid på at lægge kortene ned så de ligger i de rigtige bunker.

Dette synes måske som et lille problem. Og det er da også subjektivt, hvor meget det egentligt betyder. Det der dog er sikkert er altså at det tager mere tid, end hvis man blot beslutter sig for at gå på nettet for at lægge den. Her kræver det blot et lille tryk med musen og wups – så er alle kortene lagt ned på et lille splitsekund, så man ikke skal besværes med at gøre det selv.

Det er nu engang altså smart!

Det er lettere at overskue

Derudover så er det lettere at overskue. Dette spiller en lille smule sammen med nogle af de forgående grunde, men når det hele forgå på en lidt mindre størrelse eller skærm, så kan det være lettere for øjnene at holde et overblik over hvad der sker.

Netop overblik er et nøgleord, når det kommer til at lægge kabaler med kort. Hvis man ikke har det klare overblik hele tiden så vil man som regel ikke være i stand til at kunne løse kabalen. Eller måske vil det være muligt, men det vil tage ekstremt lang tid.

Du kan gøre det fra sengen

her kommer den sidste gode grund til, hvorfor man skal lægge den på en side som denne. Det er da naturligvis fordi at jo flere steder man kan lægge sin kabale – jo bedre! I disse tider med bærbare computere så har man altså adgang til at lægge sådan en her, hvorind man så befinder sig. Hvis du ligger i sengen og skal til at falde i søvn så kan det være du hurtigt beslutter dig for at lægge en sidste inden du går til køjs.

Det er altså en hel del svære og faktisk næsten umuligt at gøre, hvis det var rigtige kort man havde med at gøre. For hvis man vælger at lægge den i sengen, så kan der hurtigt opstå et noget så stort kaos.

Læg en 7 kabale her.

Skriv en kommentar