Derfor bliver man klogere af en 7 kabale

Derfor bliver man klogere af at lægge en 7-kabale

Er du en af dem, der er holdt helt op med at lægge en god, gammeldags 7-kabale, så skal du se at komme i gang igen. Det er nemlig rigtig god træning for hjernen. Det er ikke bare underholdning og slet ikke spild af tid. Når du lægger en kabale, kommer din hjerne nemlig på arbejde.

HUSK! Kom i gang allerede nu og læg en 7 kabale her helt gratis.

Følg nu med!

Din hjerne er nødt til at være på, når du skal løse en kabale. Hvis den mister fokus og taber overblikket, så ender kabalen måske med ikke at gå op. Så du er nødt til at holde fokus på opgaven og at have overblik over hele situationen. Det er noget, der træner hjernen.

Som med de andre muskler, så sygner den hen, hvis den ikke bliver brugt. Du behøver dog ikke at løse komplicerede matematiske ligninger hver dag for at holde din hjerne i topform. En 7-kabale kan gøre det. Og så får du jo samtidig lidt hyggelig underholdning.

Tal og tegn

Når du lægger kabaler med spillekort, så arbejder du med tal og tegn. Din hjerne skal altså være opmærksom på, hvilke tal, der kommer frem, og om de er hjerter, klør, spar eller ruder. Den skal også hele tiden have styr på kortenes indbyrdes rækkefølge.

Når du lægger kabale, så tæller du ikke altid fra 1 og opefter. I en 7-kabale tæller du baglæns, og du starter forskellige steder på skalaen. Det træner også hjernen. Selvom tallene og deres rækkefølge skulle være nemt for dig, så skal din hjerne stadig arbejde lidt, når rækkefølgen laves om.

Skriv en kommentar