Hvornår er en 7 kable en god ide?

En 7 kabale kan lægges og spilles over det hele. Hvertfald hvis man gør det online.

Her kommer nogle ideer til steder, hvor det måske ved første øjekast ikke synes oplagt at spille en, men hvor det alligevel vil give mening og samtidig rent faktisk gøre det hele lidt mere sjovt.

Når man er i skole

Når man er i skole, så vil det være en god ide at følge med i undervisningen. Det behøver der vist ikke herske nogen som helst tvivl om, men når det så er sagt, så er der et lille men. Skoletimerne kan være lange og hvis man har brug for en lille diskret pause så er det let som ingenting at finde frem til syv kabalen!

Når man sidder på WC

Mange mænd kender til følelsen af, at man kan sidde og læse et blad eller lignende mens man sidder ude på WC. Men hvorfor ikke udnytte tiden til at få lagt en kabale? Det kan nu engang godt være at man bliver hurtigere færdig, før kabalen enten er gået op eller ikke er gået op, men den store fordel ved at lægge dem online er, at man kan holde en pause og så komme tilbage når man har tid igen.

 

Når man lige skal bruge 5 minutter

Når du lige skal have 5 minutter brugt på noget finurligt så kommer 7 kabalen også til at gavne dig. Der er rigtig mange tidspunkter i løbet af en hel dag, hvor der lige er 5 minutter eller måske lidt mere tid, som ellers vil være dødt. Dødt i den forstand at der ikke er andet at give sig til.

Når man venter på bussen

Når du venter på bussen så er der heller ikke nogen bedre anledning at finde online 7 kabalen frem. Her skal det også siges at selvom man er godt i gang og bussen skulle vælge at komme til tiden – til stor overraskelse for alle, så vil man alligevel hurtigt kunne fortsætte sit spil indenfor i bussen, mens man er på vej hjem.

Det samme gør sig i øvrigt gældende hvis man står og venter på sit tog.

Når lektierne bliver kedelige

Denne hører måske ind under nogen af de andre sektioner, men vi følte alligevel godt, at den kunne holde til at få sin egen. Lektier er ikke kendt for at være det mest sindsoprivende, og derfor vil der ofte være brug for en lille pause. Hvis pausen ikke skal spildes så kan man udnytte den effektivt til at få lagt en 7 kabale. Her vil det også ofte være tilfældet at man kan nå at lægge 7 kabalen på så kort tid at den passer med at pausen så samtidig vil være overstået.

Skriv en kommentar