Har du overvejet en edderkop kabale?

En 7 kabale kan man få meget glæde ud af, der kan der ikke herske nogen tvivl om, og det vil de fleste herinde sikkert give mig ret i.

Men en 7 kabale er langt fra den eneste sjove kabaler der findes. Der er rigtig mange andre gode, og her vil der blive slået et slag for at du bør prøve at spille edderkop kabalen.

 

Prøv kræfter med edderkop kabalen

Du kan spille edderkop kabalen gratis her.

edderkop kabalen er på mange punkter lillebroderen til 7 kabalen. Eller storebroderen alt efter hvordan man ser på det. Jeg har ikke nogle konkrete fakta for denne påstand, men når jeg har lagt de forskellige kabaler, så er min erfaring hvertfald at det oftere lykkes mig at få en 7 kabale til at gå op end edderkop kabalen. Derfor er det oplagt at starte med denne og dernæst gå videre til edderkoppen.

Man bør have tålmodighed dog, for det kan være en smule svære at lære at få denne kabale til at lykkedes og i øvrigt blot at lære reglerne. Men når man først får sat sig ordentligt ind i det, så er det fantastisk, når det endelig lykkes at få den til at gå op!

Hvorfor hedder den edderkop kabalen?

Det er et spørgsmål som rigtig mange sikkert har funderet og tænkt over igennem tiden. Det skuffende svar er midlertidigt at der ikke er noget klart svar. Det har sikkert blot været tilfældet, at den skulle kaldes noget, der vakte fantasien hos dem, der lagde den og i det henseende må man sige at det er lykkedes.

Skriv en kommentar