Hvorfor er 7 kabalen så populær?

7-kabalen er måske den mest kendte, almindelige og elskede kabale. Næsten alle har ved, hvordan man lægger en 7-kable, og den er populær hos alle, fra børnene til de gamle. Hos unge gælder det også især 7-kabalen man kan lægge på computeren. De ældre foretrækker som regel at lægge deres kabaler med rigtige kort.

Den hyggelige og underholdende kabale

7-kabalen er først og fremmest så populær, fordi den er nem og simpel. Så snart et barn har lært tallene og deres rækkefølge, kan de lære at lægge en 7-kabale. 7-kabalens ukomplicerede struktur gør det nemt for voksne at slappe og afstresse, når de lægger den. Man behøver ikke at koncentrere sig og tænke alt for meget. Det er bare at kigge på kortene og flytte dem rundt.
En 7-kabale er rigtig hyggelig, og det er også derfor, at den er populær. Det minder ros om dengang vi ikke havde telefoner, computere og fjernsyn til at underholde hos med spændende ting hele tiden. Med en 7-kabale kan man blot sidde i ro og mag og indånde freden, mens hænder og hoved er underholdt.
7-kabalen er også populær, fordi man nemt kan sidde og lægge den mens der foregår noget andet omkring en. Måske fjernsynet kører, eller måske du lytter til en lydbog eller undervisning. Måske i sidder flere sammen omkring et bord og laver hvert jeres mens i snakker lidt. Man kan altså godt lave lidt andet samtidig med, at man lægger 7-kabalen.
7-kabalen har også vundet popularitet, fordi det føles enormt tilfredsstillende at lægge en kabale, som går op. Vi kan bare godt lide, når tingene passer på en prik. En kabale, der går op, giver dig denne følelse, og det gør os glade. Men det er også sjovt at lægge en 7-kabale, fordi vi ikke ved, om den går op.

Skriv en kommentar